Styling & Decoration | Over ons
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_non_responsive

Over ons

Van je hobby je werk maken. Dat is de droom die velen achterna gaan. Mijn naam is Yadira Girigori en ik ben deze droom ook achterna gegaan. Al vanaf ik me kan herinneren was er een enorme passie voor interieur en styling. Naarmate ik ook ouder werd kwamen er ook nieuwe ideeën in mij op om het bijvoorbeeld anders te doen bij mij in huis. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en het is aan mij om het te omarmen en er de Y styling eraan mee te geven. Y styling is een luisterend oor, ik moet tenslotte mezelf in hun schoenen kunnen zetten om iets te creëren dat bij u huis/feest past. Ik probeer altijd iets anders en unieks neer te zetten.

“Het leuke aan mijn werk is dat ik iets maak wat er daarvoor nog niet was. Of dat nu een plan voor de indeling is of een kast op maat of een kleuradvies. Dat is iedere keer spannend. Er is een vraag, samen denken we na, er ontstaat een idee, ik werk het uit en op een gegeven moment is er een originele oplossing. En het werkt. Dat is kicken!

Om dit doel van Y styling te bereiken geloof ik in een persoonlijke manier van samenwerken met de opdrachtgevers. Goed luisteren naar de opdrachtgevers leidt vanzelfsprekend tot het creëren van bijzondere interieurs.